İstanbul
DOLAR32
EURO34
ALTIN2498

Akbank, Yemeksepeti Üyesi Restoranları ve Yemeksepeti Mahalle Esnafı için Avantajlı Bir Dünya Sunuyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Akbank, Yemeksepeti Üyesi Restoranları ve Yemeksepeti Mahalle Esnafı için Avantajlı Bir Dünya Sunuyor
Akbank, KOBİ müşterilerini özel fırsatlarla desteklemeye devam ediyor. Yemeksepeti hak ediş ödemelerini aylık olarak Akbank hesabı üzerinden alan üye restoranlar ve Yemeksepeti Mahalle esnafı, yıl boyunca toplam 2.700 TL’ye varan chip para, ücretsiz bankacılık işlemleri ve “0” faizli Ticari Artı Para gibi birçok avantajdan yararlanıyor.

Akbank, KOBİ müşterilerini özel fırsatlarla desteklemeye devam ediyor. Yemeksepeti hak ediş ödemelerini aylık olarak Akbank hesabı üzerinden alan üye restoranlar ve Yemeksepeti Mahalle esnafı, yıl boyunca toplam 2.700 TL’ye varan chip para, ücretsiz bankacılık işlemleri ve “0” faizli Ticari Artı Para gibi birçok avantajdan yararlanıyor.  

75 yıldır Türkiye’nin gelişimine hizmet eden Akbank, KOBİ’leri desteklemek üzere çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda, Türkiye’de hızlı ticaretin öncüsü Yemeksepeti ile yeni bir iş birliği başlatan Akbank, üye restoranlara ve Yemeksepeti Mahalle esnafına özel avantajlar sunuyor. 

Yemeksepeti üyesi KOBİ’ler için yenilikçi ürün ve çözümler sunduklarını ifade eden Akbank KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz; “KOBİ’lerin işine hız, gücüne güç katmak için başlattığımız KOBİ Hareketi için yatırımlarımız sürüyor. Bu kapsamda yeni nesil ürün ve hizmetlerle KOBİ’lerin işlerini büyütmeleri için çalışıyoruz. Bu doğrultuda gerçekleştirdiğimiz iş birliklerine bir yenisini ekledik ve Yemeksepeti üyesi restoranları ve Yemeksepeti Mahalle esnafı için avantajlı bir dünya yarattık. Hak ediş ödemelerini Akbank üzerinden almaya başlayan restoranlar ve Yemeksepeti Mahalle esnafı chip para ödülü, ücretsiz bankacılık işlemleri ve “0 faizli” Ticari Artı Para kredisinden yararlanırken, POS, Ticari Kredi Kartı ve Taksitli Ticari Kredi gibi ürünlerde Yemeksepeti üyelerine özel sunduğumuz fırsatlardan faydalanabiliyorlar. ” dedi. 

Akbank’tan Yemeksepeti Üyelerine Özel Ayrıcalıklar

1 Nisan itibarı ile hak ediş ödemelerini Akbank hesapları üzerinden alan Yemeksepeti üyesi restoranlar ve Yemeksepeti Mahalle esnafı, aylık hak ediş tutarı üzerinden 200 TL’ye varan chip para fırsatından yararlanıyor. Yeni Akbank’lı üyeler için ise ilk ay 500 TL, sonraki aylar aylık hak ediş tutarı üzerinden 200 TL olmak üzere, yıllık toplam 2.700 TL’ye kadar chip para fırsatı sunuluyor. 

Bunun yanında üyeler, ücretsiz bankacılık işlemleri ve “0 faizli” ticari artı para ile oldukça avantajlı.

Bu kapsamda, 12 ay boyunca Akbank İnternet ve Mobil kanallarından 100 EFT, 100 Havale ve 2 adet 25 yapraklı Çek Karnesi ücretsiz olarak sunulurken, ayrıca nakit ihtiyaçların karşılanması için 100 bin TL’ye kadar 10 gün ‘0’ faizli Ticari Artı Para, vadesiz mevduat hesaplarına tanımlanıyor. 

Ayrıca, Yemeksepeti üyelerinin 30 Nisan’a kadar yapacakları yeni POS başvurularında, 3 ay boyunca geçerli olacak şekilde yurt içi peşin işlemlerde tüm kartlar için %0,69 komisyon oranı ve 6 ay %50 ücret indirimi olanakları sağlanıyor. Maaş ödemelerini Akbank üzerinden yapmak isteyen Yemeksepeti restoranları ise maaş ödeme programı ile çalışan başına 12.000 TL’ye varan promosyon ödemesinden yararlanıyor. İlk kez Akbank ticari kredi kartı alan müşteriler de 1.500 TL chip para ödülü kazanma imkânına sahip.

"Akbank işbirliği, Yemeksepeti üye restoranlarının ve Yemeksepeti Mahalle esnafının güçlü büyümesini destekliyor"

Yemeksepeti Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Sertaç Şener ise konuyla ilgili şunları söyledi: “Yemeksepeti olarak üye restoranlarımızın ve Yemeksepeti Mahalle esnafımızın işlerini daha da büyütmelerine yardımcı olma hedefimiz doğrultusunda, Akbank ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği bizim için oldukça önem taşıyor. Üye restoranlarımızın Akbank ile sağlanan avantajlarla işlerini daha kolay yönetebilmelerine ve büyümelerine katkı sunmasının yanı sıra; bu iş birliği kapsamında Akbank'ın sağladığı chip para ödülü, ücretsiz bankacılık işlemleri ve '0' faizli Ticari Artı Para gibi avantajlar, üyelerimizin maliyetlerini düşürerek daha hızlı ve verimli bir şekilde çalışmalarına imkan tanıyor. Bu işbirliği sayesinde, Yemeksepeti üye restoranlarımızın ve Yemeksepeti Mahalle esnafımızın daha güçlü bir şekilde büyüyebileceğine inanıyoruz."

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı


Başkan Altay: “14 Milyon Metrekarelik Alanda Konya Büyükşehir ve Karatay Belediyesi Olarak Tarımsal Üretim ve Ar-Ge Yapıyoruz”Önceki Haber

Başkan Altay: “14 Milyon Metrekarelik Al...

Sema Güral Sürmeli: “Üretime, Çalışmaya, Ülkemize Değerler Katarak Büyümeye Ara Vermeden Devam Ediyoruz”Sonraki Haber

Sema Güral Sürmeli: “Üretime, Çalışmaya,...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar