İstanbul
DOLAR32
EURO35
ALTIN2521

Aliyev'den kritik karar! Ermenistan çıldırdı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aliyev'den kritik karar! Ermenistan çıldırdı
Azerbaycan Ordusu, Ermeni güçlerin Azerbaycan sivil yerleşim birimlerine ateş açması üzerine başlattığı karşı saldırıda Talış köyü etrafındaki bazı tepeleri kontrol altına aldı.

Azerbaycan, Türkiye dışındaki tüm yurt dışı uçuşlarını iptal etti. Azerbaycan, Ermenistan'ın saldırısı sonrası seferberlik ilan etmiş, Ermenistan'daki hedefleri ateş altına almaya başlamıştı.

Azerbaycan ile Ermenistan arasında gerilim tavan yaptı. Ermenistan'ın alçak bir saldırı ile Azerbaycan'daki sivil yerleşim alanlarını hedef alması sonrası bölgeden sıcak haberler gelmeye devam ediyor.

Azerbaycan, seferberlik kararı alırken, Ermenistan'daki hedefleri ateş altına aldı. Savaş pozisyonuna geçen Azerbaycan bir flaş karara daha imza attı.

Yurt dışı uçuşların tamamı iptal edilirken, Türkiye uygulamadan muaf tutuldu.

Ermenistan'da büyük panik

Azerbaycan—Ermenistan arasında dünden beri devam eden çatışmalarda, Azerbaycan ordusu tarafından Ermenistan birliklerine ait çok sayıda askeri araç ve mevzilerinin imha edildi. Azerbaycan Savunma Bakanlığı yeni yayınladığı görüntüde Ermeni birliklerine ait tank ve askeri teçhizatları imha ettiğini duyurdu.

AZERBAYCAN ORDUSU STRATEJİK TEPELERİN KONTROLÜNÜ SAĞLADI

Azerbaycan ordusu, Ermenistan güçlerinin Azerbaycan sivil yerleşim birimlerine ateş açması üzerine başlattığı karşı saldırıda Talış köyü etrafındaki bazı stratejik tepelerin kontrolünü ele geçirdi

Azerbaycan Savunma Bakanlığının açıklamasında, Ermenistan ordusunun mevzilerine füze ve toplarla darbe indirildiği, Ermenistan güçlerinin geri çekildiği bildirildi.

Terter bölgesi yakınlarındaki Talış köyü etrafındaki bazı tepelerin işgalci güçlerden temizlendiği ve Ermenistan güçlerinin ağır kayıplar verdiği aktarıldı.

AZERBAYCAN'DA KISMİ SEFERBERLİK İLAN EDİLDİ

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, ülkede kısmı seferberlik ilan edilmesine yönelik kararı imzaladı. Karara göre Azerbaycan Seferberlik ve Askerlik Devlet Hizmeti, askeri görevli bulunan vatandaşların seferberlik için askere alınmasını ve askeri nakliye konularıyla ilgili tedbirleri hayata geçirecek.

Aliyev, kararla ilgili tüm konuların çözümünü de Bakanlar Kuruluna havale etti. Dün sabah saatlerinde Ermenistan-Azerbaycan cephe hattında, Ermenistan güçleri, Azerbaycan sivil yerleşim birimlerine ateş açması üzerine çatışmalar başlamıştı.

Azerbaycan ordusu karşı saldırı başlatmış ve bazı yerleşim birimlerini işgalden kurtarmıştı.

Ermenistan'da büyük panik! İşte yeni görüntüler... Tüm hedefler yerle bir edildi

Azerbaycan'da savaş hali ilanı!

Azerbaycan'da savaş hali ilanı!

Anahtar Kelimeler:
Trabzonspor'da Stiven Plaza şoku!Önceki Haber

Trabzonspor'da Stiven Plaza şoku!

Süper Lig'de bir numara Uğurcan Çakır, TrabzonsporSonraki Haber

Süper Lig'de bir numara Uğurcan Çakır, T...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar