İstanbul
DOLAR32
EURO35
ALTIN2278

Emirates uçak içi eğlence sistemi ice ile futbolseverler sahadaki heyecanın hiçbir anını kaçırmayacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Emirates uçak içi eğlence sistemi ice ile futbolseverler sahadaki heyecanın hiçbir anını kaçırmayacak

Emirates tüm FIFA Dünya Kupası Katar 2022 maçlarını ödüllü uçak içi eğlence sistemi ice’da yer alan Sport 24 kanalı üzerinden ve A380 uçak içi dinlenme salonlarının yanı sıra belirli Emirates havalimanı dinlenme salonlarında canlı yayınlayarak futbol severlere maç heyecanının hiçbir anını kaçırtmayacak.

 

200’den fazla Emirates uçağı, özel spor kanallarını (Sport 24 ve Sport 24 Extra) içeren canlı TV hizmeti ile donatılmıştır. Emirates yolcuları, ice sistemi üzerinden yayınlanan Sport 24 kanalı sayesinde 20 Kasım tarihinde başlayan 2022 Katar FIFA Dünya Kupası’nın tüm maçlarını ve sabırsızlıkla beklenen 18 Aralık’taki final müsabakasını izleme fırsatı bulacaklar.

 

Emirates yolcuları uçağa binmeden önce de maçları özel dinlenme salonlarından canlı olarak takip edebilecekler. First Class ve Business Class yolcuların yanı sıra Emirates Skywards Platinum ve Gold üyeleri Emirates Dinlenme Salonlarına ücretsiz olarak erişebiliyorlar. Silver üyeler de, Dubai’deki Emirates Business Class Dinlenme Salonundan ücretsiz yararlanabiliyorlar. Premium Economy Class ve Economy Class yolcuları ise bir ücret karşılığında dinlenme salonuna erişerek soğuk bir içecek ve sınırsız atıştırmalık eşliğinde maçların keyfini çıkarabiliyorlar. Emirates’in Dinlenme Salonları, yolculara bölgesel mutfaklardan ilhamla hazırlanan zengin açık büfe menüler ve sağlıklı alternatifleri, self-servis alkollü içecek barları, duşlar, ücretsiz Wi-Fi ve özel çalışma alanları gibi pek çok birinci sınıf özellik sunuyor.

 

Sporseverler, Sports 24 kanalı sayesinde ayrıca Premier Lig, UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçlarının yanı sıra, Asya Futbol Şampiyonası maçlarını da canlı olarak takip edebilecekler. Sports 24 ayrıca yakın zamanda başlayacak olan Kadınlar Ragbi Dünya Kupası, Uluslararası Kriket Konseyi Erkekler T20 Dünya Kupası, Olimpiyat Oyunları, Ulusal Futbol Ligi (NFL), Ulusal Basketbol Ligi (NBA), Ulusal Hokey Ligi (NHL), golf şampiyonaları, tenis şampiyonaları, tekne ve at yarışları ve motosiklet sporları gibi önemli uluslararası spor etkinliklerini de izleyicilerle buluşturacak. Emirates yolcuları müsabaka fikstürlerine emirates adresinden erişebilirler.

 

Pek çok seyahat ve havacılık kurumu tarafından dünyanın en iyi uçak içi eğlence sistemi olarak adlandırılan ice, kısa bir süre önce APEX 2023’te “ Eğlencede En İyi Global Yolcu Tercihi” ödülüne, Skytrax 2022’de ise üst üste 17’nci kez “Dünyanın En İyi Uçak İçi Eğlence Sistemi” ödülüne layık görüldü. 5,000’in üzerinde kanalı sayesinde 1.700’den fazla film, 1.500 saatin üzerinde TV yayını, canlı programlar, podcastler ve şarkıların yanı sıra 45 dilde sesli kitap özelliği sunan birinci sınıf eğlence içeriklerinden tüm Emirates yolcuları yararlanabiliyor.


Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı


Linyit üretimi Eylül ayında 6 milyon 653 bin 341 ton olarak gerçekleştiÖnceki Haber

Linyit üretimi Eylül ayında 6 milyon 653...

Kemer Belediyesi’nde kışa hazırlık çalışmalarıSonraki Haber

Kemer Belediyesi’nde kışa hazırlık çalış...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar