İstanbul
DOLAR32
EURO34
ALTIN2498

Haliç Ünivdersitesi, Çeyrek Asırlık Yolculuğunu Kutluyor!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Haliç Ünivdersitesi, Çeyrek Asırlık Yolculuğunu Kutluyor!

Öğrenci odaklı çalışmalarının yanı sıra bilim, teknoloji ve kültür-sanat etkinlikleriyle de vakıf üniversiteleri arasında saygın bir konumda yer alan Haliç Üniversitesi 25’inci yaşını kutluyor.

Çağdaş eğitim anlayışı ve deneyimli akademik kadrosu ile günümüz teknolojilerine uyum sağlayan ve alanlarında nitelikli mezunlar yetiştiren Haliç Üniversitesi, sunduğu geniş imkânlarla akademik eğitimde prestijini artırmaya devam ediyor. Cumhuriyetin 100. yılında, çeyrek asrı geride bırakarak 25. yaşına giren üniversite, yenilikçi hedefleri ve modern vizyonuyla yükseköğretimde emin adımlarla ilerliyor. 2022’de All In One Consept Campus (Hepsi Bir Arada Konsept Kampüs) anlayışıyla öğrencilerine teknolojik donanımlı, yepyeni ve dinamik bir kampüs hayatının kapılarını açan üniversite, burs imkanları, yurt olanakları, iş dünyasıyla entegre eğitim modelleri, son teknoloji laboratuvarları ve araştırma merkezleriyle kaliteli eğitim misyonunu sürdürüyor.

“Yeni kampüsümüz ve yenilenen marka kimliğimiz ile 25.yılın en güçlü adımlarından birini attık.”

Haliç Üniversitesi’nin 25 yıldır rotasını aklın ve bilimin rehberliğinde çizerek, öğrenci merkezli öğrenme modelini, bilimsel-teknolojik uygulama ve araştırma odaklı bakış açısıyla bütünleştirdiğini ifade eden Haliç Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Zafer Utlu, üniversite olarak bugün akademik eğitimde çeyrek asrı geride bırakmanın gururunu, heyecanını yaşadıklarını ve bu mutluluğu tüm paydaşlarıyla birlikte kutladıklarını dile getirdi. 

Yeni kampüsü ve yenilenen marka kimliği ile 25.yılın en güçlü adımlarından birini attıklarını ifade eden Haliç Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Zafer Utlu, öğrencilere yüksek donanımlı bir eğitim hayatı sunmayı sürdüreceklerini dile getirdi. Utlu sözlerine şöyle devam etti; “Çok büyük emek ve özveri ile üniversitemizin geleceğini inşa ettiğimiz yeni kampüsümüzde, uluslararası bir dünya üniversitesi olarak; gençlerimize özgüven ve çalışma azmi veren, bilim, teknoloji, tıp, spor ve sanat alanlarında yıllar içinde kendi ekolünü yaratmış olan, ve milli manevi değerlerine bağlı akademik eğitim modellerimiz ile Türkiye’ye ve gençlerin geleceğine hizmet vermeye devam edeceğiz.”

“Hedef dünyanın sayılı üniversiteleri arasında yer almak.”

Geleceğe yönelik açıklamalarda da bulunan Haliç Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Zafer Utlu; “Akademik tecrübemizi modern ve çağdaş kimliğimizle birleştirdiğimiz bu yeni dönemde de Haliç geleneğini ilk günkü tutkuyla daha ileri taşımaya devam edeceğiz. Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlamanın vermiş olduğu  gurur ile üniversitemizi sadece Türkiye’de değil dünyanın sayılı üniversiteleri arasında yer almasını sağlamak amacı ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı. 25. yıl kutlama mesajında tüm paydaşlara teşekkür eden Utlu sözlerini şöyle tamamladı: ‘‘Cumhuriyetimizin temel nitelikleri doğrultusunda yürüdüğümüz çeyrek asırlık bu yolculuk süresince, Haliç Üniversitesi’nin yükseköğretimde saygın bir kurum olmasında emek ve katkıları olan, gelmiş geçmiş tüm akademik ve idari kadromuza şükranlarımızı sunuyoruz.’’

Haliç Üniversitesi’nin 25. yılı, 2023 yılı boyunca sürecek ve tüm öğrencilerini, paydaşlarını kapsayacak çok çeşitli, coşku dolu etkinlikler ve yıl içinde düzenlenecek farklı organizasyonlar ile kutlanmaya devam edecek.

 

Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı


Türk Eğitim Vakfı, Radyo Reklamcılığının Önderlerinden, Bağışçısı Türkan Sedefoğlu'nu Kabri Başında AndıÖnceki Haber

Türk Eğitim Vakfı, Radyo Reklamcılığının...

Bahçeşehir Üniversitesi İsveç'te Kutsal Kitabımız Kuran-ı Kerim'e Karşı Yapılan Saldırıya İlişkin AçıklamaSonraki Haber

Bahçeşehir Üniversitesi İsveç'te Kutsal...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar