İstanbul
DOLAR32
EURO34
ALTIN2445

Mutlu Haber Premier Lig'den geldi!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mutlu Haber Premier Lig'den geldi!
Devre arası transfer döneminde Süper Lig kulüpleri kadrolarına katmak istedikleri oyuncularla ilgili çalışmalarını sürdürüyor.

Devre arası transfer döneminde Süper Lig kulüpleri kadrolarına katmak istedikleri oyuncularla ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Önemli futbolcularının isimlerinin gündeme geldiği son günlerde Süper Lig ekibi Alanyaspor sürpriz bir ismi kadrosuna katıyor.

Süper Lig'de Fatih Tekke'nin takımın başına getirilişinin ardından önemli bir yükselişe imza atan Alanyaspor, forvet hattını güçlendirmek için uzun süredir arayışlarda bulunuyordu.

Ligde kalmak ve yukarılara tırmanmak için hücum hattını güçlendirmeleri gerektiğini ifade eden Fatih Tekke'yi mutlu eden haber bugün İngiltere Premier Lig'den geldi.

Alanyaspor, Premier Lig ekiplerinden Nottingham Forest'ta kiralık olarak forma giyen Güney Koreli hücumcu Ui-jo Hwang ile anlaşmaya vardı. 

Kiralık gittiği Norwich City'den ayrılmak isteyen oyuncu, daha fazla süre alabilmek için Alanyaspor'dan gelen teklifi kabul etti. Güney Koreli forvetin kısa süre içerisinde Türkiye'ye gelip yeni takımıyla sözleşme imzalaması bekleniyor.

Güney Kore Milli Takımı'nda da forma giyen Ui-jo Hwang, futbol kariyeri boyunca 443 maça çıktı ve 129 gol attı. 31 yaşındaki forvet 34 de asist yaptı. 

Ui-jo Hwang, Güney Kore Milli Takımı'nın formasını 60 kez giydi. Deneyimli forvet bu maçlarda 18 gol atma başarısı gösterdi.

YENİ ŞAFAK


En düşük emekli maaşı 17 bin TL olacakÖnceki Haber

En düşük emekli maaşı 17 bin TL olacak

Trabzonspor Transferde İlk Bombasını Patlatmak ÜzereSonraki Haber

Trabzonspor Transferde İlk Bombasını Pat...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar