İstanbul
DOLAR32
EURO34
ALTIN2438

Şafak Altun İle Doğanın İnovasyonu Üzerine Söyleşi Gerçekleştirildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şafak Altun İle Doğanın İnovasyonu Üzerine Söyleşi Gerçekleştirildi
Gümüşhane Üniversitsi Şiran Dursun Keleş Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Gümüşhane Üniversitesi Kariyer Merkezi iş birliğinde, “Şafak Altun ile Doğanın İnovasyonu” konulu bir söyleşi etkinliği gerçekleştirildi.

Şiran Dursun Keleş Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çok Amaçlı Salon’da hibrit (çevrim içi ve yüz yüze) şekilde gerçekleştirilen etkinliğe Gazeteci ve Yazar Şafak Altun çevrim içi olarak katılım sağladı.

Program akışında öncelikle Şafak Altun’un biyografisine yer verilerek Altun’un ülkemize kattığı değerlerden, yazmış olduğu kitaplar ve söyleşilerden bahsedildi. Gazeteci ve Yazar Şafak Altun,kaleme aldığı “Doğanın İnovasyonu” isimli kitabının içeriği hakkında bilgiler vererek etkinliğe devam etti. Altun, Yalı Çapkını kuşundan hızlı tren, dulavrat otundan cırt cırtlı bantlara, nilüfer bitkisinden kir ve leke tutmaz tekstil ürünlerine ve köpek balığı dersinden ilham alınarak üretilen yüzmede hızı artırıcı dalgıç mayolarına kadar pek çok ürün hakkında birbirinden değerli ve faydalı bilgileri öğrencilere anlattı. Doğanın ilham verici özelliğine yoğunlaşan, var olan bir varlıktan esinlenilerek nasıl yeni ürünlerin çıktığını anlatan ‘ihtiyaçlar, yenilikçinin anasıdır’ diyen Altun, söyleşinin devamında hem mesleki ve kariyer hayatına hem de inovasyon sürecine yönelik öğrencilerden gelen soruları yanıtladı.

Bu etkinliğin, öğrencilere ilham verici bir deneyim sunduğunu dile getiren Gümüşahne Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek şunları söyledi: “Ülkemizin önde gelen gazeteci ve yazarlarından olan Sayın Şafak Altun’ungerçekleştirilen etkinlikteki katkılarından dolayı hayli mutlu olduk.Sayın Altunnotlarını doğadan alarak kaleme aldığı kitabında, doğanın bize sunduğu eşsiz kaynakları ve ilham verici özellikleri keşfetmemize yardımcı oluyor. Bu etkinlikte Altun’un anlattıkları, öğrencilerimizin doğanın sunduğu bu değerleri nasıl inovasyona dönüştürebilecekleri noktasında onlara önemli bir bilinç ve farkındalık kazandıracaktır. Bu amaçla daetkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenleri kutluyor, değerli bilgileriyle öğrencilerimize yol gösteren Gazeteci ve Yazar Sayın Şafak Altun’a da katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.”

Anahtar Kelimeler:
Asgari ücrette rakam belli olduÖnceki Haber

Asgari ücrette rakam belli oldu

Çaya dev zam geldiSonraki Haber

Çaya dev zam geldi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar