İstanbul
DOLAR32
EURO34
ALTIN2447

Taşla kafatası kıran adamı Trabzonspor istemiş!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Taşla kafatası kıran adamı Trabzonspor istemiş!
Ara transfer döneminde adı Trabzonspor'un teklif yaptığı Queens Park Rangers'ın Faslı oyuncusu Ilias Chair, kafatası kırması gerekçesiyle 2 yıl hapis cezası aldı. İşte detaylar...

Queens Park Rangers'ın Faslı oyuncusu Ilias Chair, 2020'de tartıştığı bir kişinin kafatasını taşla kırdığı için bir yılı ertelemeli iki yıl hapis cezası aldı.

KAFATASI KIRDI, HAPİS CEZASI ALDI

FOTOSPOR'un haberine göre; İngiltere Championship ekibi Queens Park Rangers'ta forma giyen Ilias Chair, 2020 yılında tartıştığı bir kamyon şoförünün kafatasını kırdığı gerekçesiyle Belçika'da hapis cezasına çarptırıldı.

 HAPSE EK OLARAK PARA CEZASI
 
Belçika doğumlu Faslı futbolcu, bir yılı ertelemeli iki yıl hapis cezasına ek olarak 15 bin 800 Euroluk maddi yaptırıma da çarptırıldı.
 
QPR'DEN AÇIKLAMA GELDİ
 
Kulübü QPR, "Kulübümüz, Ilias Chair'e yöneltilen saldırı suçlamasıyla ilgili hukuk ekibiyle düzenli temas halinde. Yasal süreç devam ettiği için kulüp bu aşamada başka bir yorum yapmayacak" açıklamasında bulundu. 26 yaşındaki futbolcu, karara itiraz edecek.
 
TRABZONSPOR İLGİLENMİŞTİ
 
Trabzonspor ara transfer döneminde Ilias Chair'e teklfi yapmıştı. Oyuncuyu takımda tutmak isteyen İnigliz ekibi bordo-mavililere ret cevabı vermişti. 

İŞTE O HABER


Ilias Chair Trabzonspor'a geliyor mu? Fabrizio Romano açıkladıÖnceki Haber

Ilias Chair Trabzonspor'a geliyor mu? Fa...

Emeklilerin Bayram ikramiyesi Ödemeler erkene çekildiSonraki Haber

Emeklilerin Bayram ikramiyesi Ödemeler e...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar