İstanbul
DOLAR32
EURO34
ALTIN2438

Toros and Partners’ın yenilikçi bakış açısına IF Design Ödülü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Toros and Partners’ın yenilikçi bakış açısına IF Design Ödülü
Estetik anlayışını, sanat ve teknoloji ile birleştirerek anlatacak hikayesi olan ve iyi hissettiren mekan tasarımlarıyla dikkat çeken Toros and Partners, dünyanın en prestijli tasarım ödüllerinden biri olan IF Design Award 2024 ödülünü kazandı. Ödül için bu sene 72 ülkeden başvuran 10.800 eser farklı kategorilerde yarıştı.

Türk mimar ve tasarımcılar, uluslararası arenada varlık göstermeye ve başarılı çizgilerini sürdürmeye devam ediyor. Son yıllarda pek çok başarılı işlere imza atan Toros and Partners, dünyanın en prestijli ödüllerinden Almanya merkezli IF Design Award yarışmasında ödüle layık görüldü.

Ödül Töreni Nisan’da Berlin’de

Her yıl merakla beklenen IF Design Award, Nisan ayında düzenlenecek törende çeşitli kategorilerde ödüllerini dağıtacak. Paribu Merkez Ofisi tasarımı ile layık görüldükleri ödülü, Toros and Partners kurucu ortakları Derya Toros ve Çetin Dalva Berlin’de gerçekleşecek olan bu törende alacak.

“İyi bir mekanda yaşayanlar, dünyayı iyileştirmeye çalışır”

Ödülle ilgili heyecanını ve mutluluğunu paylaşan Toros and Partners kurucu ortağı Derya Toros şunları söyledi: “Ruhu olan işler tasarlamak; sadece estetik bakış açısı ile değil bütüncül bir yaklaşımla birbirini besleyen değerler bütünü yaratmak, teknoloji ve sanatı birlikte harmanlayarak tasarımda yenilikçi bir yaklaşım göstermek bize anlamlı geliyor. İyi kurgulanmış bir mekanın içinde yaşayanlar, dünyayı iyileştirmeye çalışırlar. Bu ruhla tasarım yapıyoruz. Hiçbir büyük iş, tek başına yapılam


Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ: Şehit Kubilay Anıtı’ndan büyük Türk milletine seslenmek istiyoruzÖnceki Haber

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Üm...

Ev sahiplerine büyük şokSonraki Haber

Ev sahiplerine büyük şok

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar