İstanbul
DOLAR32
EURO34
ALTIN2407

Trabzon'da belediye başkanından 'Kürdistan siparişi' baskını

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Trabzon'da belediye başkanından 'Kürdistan siparişi' baskını
Trabzon'da Şalpazarı Belediye Başkanı Kurukız, ilçede "Kürdistan' logolu şapka üretimi yapan fabrikaya baskın düzenledi.

Trabzon'un Şalpazarı ilçesinde kurulu Anadolu Şapkacılık Üretim Tesislerinde, fabrikayı ziyaret eden Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Irak Bölgesel Yönetiminde seçimler için bir partinin ürettirdiği şapkaları çuvala koyarak fabrika dışında yaktırdı. Kurukız’ın bu hareketini, şapkaların renklerinden ve üzerinde, Türkiye Cumhuriyeti'nin de tanıdığı "Kürdistan Bölgesel Yönetimi" yazdığından dolayı yaptığı iddia edildi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan firma sahibi Ömer Özdemir, "Bu siparişlerin üretimine Türkiye Cumhuriyeti Devletinin izin verdiği çerçevede yasal yollardan ihraç edilmek suretiyle başlamış bulunmaktaydık. Şalpazarı Belediye Başkanımızın bugün yapmış olduğu ziyarette Irak için ürettiğimiz şapkaları görmüş ve bizlere bu şapkaların yasalara aykırımı sorusunu sormadan, herhangi bir kolluk kuvvetinden yardım istemeden oracıkta şapkaların yasalara aykırı olduğuna ilişkin kanaat getirmiş ve belediye zabıtaları maharetiyle ve nezaretinde şapkalarımızı çevre komşularımızın, bölgede yaşayan vatandaşlarımızın önünde hunharca yakmak suretiyle ciddi bir maddi zarara yol açmıştır." dedi.

Anahtar Kelimeler:
Trabzon Büyükşehir Altyapı çalışmaları nedeniyle kapalı olacak yolları duyurduÖnceki Haber

Trabzon Büyükşehir Altyapı çalışmaları n...

Schneider Electric,1200 e-Otobüsten Oluşan Milano Garajlarına Temiz Enerji ve Yeşil Güç Altyapısıyla Destek OluyorSonraki Haber

Schneider Electric,1200 e-Otobüsten Oluş...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar