İstanbul
DOLAR32
EURO35
ALTIN2529

Trabzonspor Onuachu'nun alternatifini buldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Trabzonspor Onuachu'nun alternatifini buldu
Southampton'dan kiralanan Paul Onuachu'nun Trabzonspor'daki geleceği henüz netlik kazanmadı. Bordo-Mavililer, Nijeryalı golcünü alternatifini belirledi.

Trabzonspor'un sezon başında İngiliz ekibi Southampton'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Paul Onuachu, harika performansıyla takımın değişmez ismi oldu. Teknik direktör Abdullah Avcı, Nijeryalı yıldızın kalması yönünde görüş belirtti, yönetim de çalışmalara başladı. Onuachu için talep edilen 15 milyon Euro'luk bonservis bedelini çok bulan Bordo-Mavililer, İngiliz kulübüne yeniden kiralama teklifi sundu.

paul-onuachu-trabzonspor-1696089126-118093.jpg

Southampton'dan gelecek haberi beklemeye başlayan Trabzonspor yönetimi diğer taraftan da alternatif golcü arayışına girdi. Bordo-Mavili ekibin gözünü Belçika ekibi Genk’in forveti Tolu Arokodare’ye diktiği öğrenildi. 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan ve piyasa değeri 4 milyon Euro olarak belirlenen Arokodare, bu sezon gösterdiği 14 gol ve 3 asistlik performansla Trabzonspor’un scout ekibinin ilgisini çekmeyi başardı.

Trabzonspor Onuachu'nun alternatifini buldu: 1.97'lik dev golcü - 3. Foto

Teknik direktör Abdullah Avcı’nın da kadrosunu güçlendirmek adına Arokodare transferine onay verdiği belirtiliyor. Onuachu ile Arokodare arasındaki fiziksel benzerlikler de dikkat çekiyor. 1.97 metre boyundaki genç forvet, Onuachu gibi Nijeryalı. Onuachu da bir dönem Genk’te forma giymişti.

YENİÇAĞ GAZETE

İLGİLİ HABERLER

 


Trabzonspor Basketbol Taraftar Desteğini Arkasında Görmek İstiyorÖnceki Haber

Trabzonspor Basketbol Taraftar Desteğini...

Kupa Finalinde Olimpiyat Stadı Tribün Dağılımı Belli OlduSonraki Haber

Kupa Finalinde Olimpiyat Stadı Tribün Da...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar