İstanbul
DOLAR32
EURO34
ALTIN2444

Trabzonspor'dan yılın bombası!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Trabzonspor'dan yılın bombası!
Trendyol Süper Lig'de son olarak deplasmanda Beşiktaş'a mağlup olan Trabzonspor'da flaş gelişmeler yaşanıyor... Kötü gidişatına dur demek isteyen bordo mavililer, kadrosunu güçlendirmek için de düğmeye bastı. Arayışlarına devam eden Fırtına, Borussia Dortmund'un yıldız oyuncusu içni harekete geçti. İşte o isim ve tüm detaylar...

Geçtiğimiz günlerde Larsen ile yollarını ayıran Bordo-Mavili takım, Almanya Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund'da forma giyen sağ bek oyuncu Thomas Meunier ile ilgileniyor.

Sabah'ın haberine göre; 32 yaşındaki sağ bek için temaslarına başlayan Trabzonspor, rakamları makul seviyeye çekerek transferi sonuçlandırmayı hedefliyor.

Kariyerinde Club Brugge, Paris Saint-Germain ve Borussia Dortmund formaları giyen Meunier, sezon öncesinde sakatlık yaşamış ve yaklaşık 3 ay sahalardan uzak kalmıştı.

Sakatlık dönüşü yeniden form tutan ve Aralık başında formasına kavuşan Belçikalı futbolcu, Alman devinde yeniden düzenli olarak şans buldu ve 8 maça çıktı.

Bu arada sağ bek için geniş bir aday havuzu üzerinden transfer çalışmalarına devam eden Trabzonspor'un Nice forması giyen Youcef Atal için de pazarlıklarını sürdürüyor.

Son dakika Trabzonspor transfer haberi: Fırtına'dan yılın bombası! Dortmund'dan geliyor...

.


Emeklilere hem ikramiye hem de seyyanen zam sürpriziÖnceki Haber

Emeklilere hem ikramiye hem de seyyanen...

En düşük emekli maaşı 17 bin TL olacakSonraki Haber

En düşük emekli maaşı 17 bin TL olacak

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar